Honden fotografie portfolio

Outlander shoot

Hondenfotografie als passie

“Heerlijk pure foto’s van mijn hond, waarbij ik echt in de foto’s het karakter van mijn hond terugzie. En ook nog eens een hoop plezier gehad tijdens mijn shoot” zo worden mijn shoots vaker door klanten omschreven. Fotoshoots zijn bij mij een feestje met een hoop gelach, speelse momenten en bindingsmomenten tussen baas en hond. Ik wil niet enkel geposeerde foto’s van je hond maken, maar ook echt jullie band in beeld brengen. Ik zal dan ook niet altijd aangeven als ik foto’s maak tijdens bijvoorbeeld rustmomenten of speelmomenten. Vaak geven dit soort momenten de leukste foto’s.

Tijdens mijn hondenfotografie gaan we gezellig een stukje wandelen, waarbij ik tussendoor plekjes uitzoek om geposeerde foto’s te maken. Daarnaast zal je mij regelmatig spontaan zien fotograferen omdat je hond zich lekker aan het uitleven is in de bossen. Speelmomentel en knuffelmomenten horen hier natuurlijk bij. Afhankelijk van hoeveel tijd we hebben vind ik het ook altijd leuk om wat actiefoto’s te maken of maffe foto’s van baas en hond. Alles kan en mag tijdens de fotoshoot, maar het belangrijkste vind ik dat jou hond op zijn gemak is. 

Hondenfotoshoot aangepast aan omstandigheden

Als hondenfotograaf in Eindhoven en omgeving ben ik altijd opzoek naar nieuwe fotografie plekken. Ik vind het belangrijk dat de omgeving past bij de hond en de situatie. Zo heb ik al een aantal keer gehad dat ik een hond heb mogen fotograferen die niet los kon of waarbij ik van tevoren wist dat andere honden in de omgeving geen goed idee waren. Dit is natuurlijk geen probleem! maar daar wil ik dan dus wel rekening mee houden. In het geval van een hond die niet met andere honden kan, zoek ik een rustigere plekken op. Dit zijn plekken waarvan ik weet dat er weinig honden of mensen komen. Dit is voor de hond en de baasjes fijner aangezien ze zich dan kunnen ontspannen in plaats van continue te moeten opletten. 

Een paar van mijn favoriete foto’s

Een paar combinatie’s die ik in 2020 heb mogen fotograferen

Rasha & Misha

Tiel

Janne & Dexi

Nuenen

Brenda en Mara

Leeuwarden

Marley & Puk

Aarle-Rixtel

Fleur & Aiko

Son en Breugel

Hondenfotoshoot Danielle & Jax

Danielle en Jax

Best

Contact informatie

0639108308
info@bellaroy.nl