Mijn verhaal

Mijn naam is Isabel van Berkel, Ik ben een enthousiaste fotograaf van 29 jaar oud uit Nuenen. Voordat ik begon aan fotografie, was ik altijd al erg geïnteresseerd in honden en paarden. Ik ging regelmatig naar evenementen als het Animals Event, hondenshows en concoursen om daar foto’s te maken. Omdat ik steeds vaker op pad ging om te fotograferen, kreeg ik begin 2013 van mijn vader mijn allereerste spiegelreflex camera.

​Ik ging regelmatig op pad om dieren te fotograferen en naarmate ik dit meer deed, kreeg ik ook steeds vaker aanvragen van vrienden om huisdieren en/of kinderen in opdracht op de foto te zetten. Ik word enthousiast als ik zie hoe huisdieren in hun element zijn tijdens mijn fotoshoots.

Daarom is mijn motto dan ook : laat de dieren of personen lekker zichzelf uitleven, ik pas me wel aan.

Ik probeer in mijn fotografie het uiterste uit de dieren of personen te halen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Mijn stijl kenmerkt zich daarom ook door zachte warme elementen gecombineerd met sprookjesachtige sfeer. Persoonlijk contact en het karakter van het dier of de persoon staan bij mij voorop.