0639108308 info@bellaroy.nl

Over Isabel van Berkel

Mijn verhaal

Mijn naam is Isabel van Berkel, Ik ben een enthousiaste fotograaf van 27 jaar oud uit Nuenen. Voordat ik begon aan fotografie, was ik altijd al erg geïnteresseerd in honden en paarden. Ik ging regelmatig naar evenementen als het Animals Event, hondenshows en concoursen om daar foto’s te maken. Omdat dat ik steeds vaker op pad ging om te fotograferen, kreeg ik begin 2013 van mijn vader mijn allereerste spiegelreflex camera. 

​Ik ging regelmatig op pad om dieren te fotograferen en naarmate ik dit meer deed, kreeg ik ook steeds vaker aanvragen van vrienden om huisdieren en/of kinderen in opdracht op de foto te zetten. Ik word enthousiast als ik zie hoe huisdieren in hun element zijn tijdens mijn fotoshoots. 

Daarom is mijn motto dan ook : laat de dieren of personen lekker zichzelf uitleven, ik pas me wel aan.

Ik probeer in mijn fotografie het uiterste uit de dieren of personen te halen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Mijn stijl kenmerkt zich daarom ook door zachte warme elementen, persoonlijk contact en het karakter van het dier of de persoon staan voorop. 

 

{

Today you are You, that is truer than true.

There is no one alive who is Youer than You.

Dr. Seuss

Opkomende evenementen

2 Mei

Animals event shoot

Op 2 Mei ben ik actief op het animals event om foto’s te nemen van honden in actie. Ik zal voornamelijk bij het dog survival aanwezig zijn om de wedstrijd te fotograferen. Daarna heb ik tijd om mogelijk nog andere shoots in te plannen. De shoot is gratis, je betaald slechts een kleine bijdragen per foto. Meld je hier gratis aan.

Adres

Bellaroy Fotografie
Weverstraat 10, 5671BC Nuenen

Bereikbaarheid

Ma – Vrij :  Na 17.00 - 20.00
Za :  10.00 tot 17.00
Zo – gesloten

Contact informatie

+31 6 39108308
info@bellaroy.nl

Schijf je in voor mijn nieuwsbrief