Informatie & Werkwijze

Rexxar en isabel de hondenfotograaf

Hondenfotografie als passie

“Heerlijk pure foto’s van mijn hond, waarbij ik echt in de foto’s het karakter van mijn hond terugzie. En ook nog eens een hoop plezier gehad tijdens mijn shoot” zo worden mijn foto’s vaker door klanten omschreven. Fotoshoots zijn bij mij een feestje met een hoop gelach, speelse momenten en bindingsmomenten tussen baas en hond. Ik wil niet enkel geposeerde foto’s van je hond maken, maar ook echt jullie band in beeld brengen. Ik zal dan ook niet altijd aangeven als ik foto’s maak tijdens bijvoorbeeld rustmomenten of speelmomenten. Vaak geven dit soort momenten de leukste foto’s.

Tijdens mijn hondenfotografie gaan we gezellig een stukje wandelen, waarbij ik tussendoor plekjes uitzoek om geposeerde foto’s te maken. Daarnaast zal je mij regelmatig spontaan zien fotograferen omdat je hond zich lekker aan het uitleven is in de bossen. Speel en knuffelmomenten horen hier natuurlijk bij. Afhankelijk van hoeveel tijd we hebben, vind ik het ook altijd leuk om wat actiefoto’s te maken of maffe foto’s van baas en hond. Alles kan en mag tijdens de fotoshoot, maar het belangrijkste vind ik dat jou hond op zijn gemak is.

Hondenfotoshoot aangepast aan omstandigheden

Als hondenfotograaf in Eindhoven en omgeving ben ik altijd opzoek naar nieuwe fotografie locaties. Ik vind het belangrijk dat de omgeving past bij de hond en de situatie. Zo heb ik al een aantal keer gehad dat ik een hond heb mogen fotograferen die niet los kon of waarbij ik van tevoren wist dat andere honden in de omgeving geen goed idee waren. Dit is natuurlijk geen probleem! maar daar wil ik dan dus wel rekening mee houden. In het geval van een hond die niet met andere honden kan, zoek ik een rustigere plekken op. Dit zijn plekken waarvan ik weet dat er weinig honden of mensen komen. Dit is voor de hond en de baasjes fijner aangezien ze zich dan kunnen ontspannen in plaats van continue te moeten opletten.

Contact informatie

0639108308
info@bellaroy.nl

Routing voor plannen afspraak

 

1. Kies je pakket

Bij Bellaroy fotografie werk ik met verschillende pakketten. Je kan hieruit gemakkelijk een keuze maken. Indien je graag meer informatie wilt over de pakketten kun je mij altijd een e-mail sturen.

Z

2. Plan je afspraak in met mij

Heb je een pakket kunnen kiezen? Leuk! via de pakketen pagina kun je mij een e-mail sturen met een fotoshoot aanvraag. Je mag mij ook bellen of het contact formulier gebruiken op de contact pagina.

3. Ontvang verdere info per mail

Als de fotoshoot gepland staat krijg je van mij een e-mail met tips voor de fotoshoot en de bevestiging van je fotoshoot.

vooraf aan de fotoshoot

 

Als je interesse hebt getoond in een van mijn diensten maak ik allereerst een bel afspraak om informatie te vergaren. In dit gesprek zullen onder andere onderwerpen naar voren komen als :

  • Wat is het karakter van je huisdier?
  • Zijn er speciale dingen waar ik rekening mee moet houden ? ( bijv. extra bange hond of andere bijzonderheden).
  • Wat is zijn of haar favoriete speeltje?
  • Heb je specifieke wensen voor de fotoshoot?

Voor fotoshoots met kinderen zullen dit voornamelijk vragen zijn die te maken hebben met het karakter van je kind, eventuele wensen en de setting waarin we zullen gaan shooten.

 

Op locatie

Als de sessie is gepland kom ik met mijn auto naar de afgesproken locatie toe. De meeste van mijn fotosessies vinden plaats in natuurgebieden rondom Nuenen zijn, maar er zijn hierin vele mogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat je hond op zijn gemak is tijdens de fotoshoot. Daarom raad ik altijd aan om voordat de fotoshoot begint de hond in het gebied al een keer uitgelaten te hebben. Op deze manier is de hond al meer gewend aan de omgeving en kan deze zijn energie alvast kwijt. 

Eenmaal gestart met de fotoshoot werken we samen om jouw hond prachtige vast te leggen. Jij kent jouw hond immers het beste. Ik probeer in mijn fotografie de hond altijd zo puur mogelijk op de foto te krijgen. Dit wilt zeggen dat ik het liefste heb dat hij lekker zijn gang gaat en doet waar hij zin in heeft. Genoeg plezier en aandacht tijdens de fotoshoot is dan ook iets waar ik altijd rekening mee houdt.

Na de fotoshoot

Jullie hebben super hard gewerkt om samen met mij prachtige foto’s te maken. Nu is het tijd om mijn zorgvuldige bewerk magie op de foto’s los te laten. Voordat ik alle foto’s zorgvuldig sorteer en bewerk krijg je van mij al een sneakpeak te zien van de fotoshoot.

Zodra ik klaar ben met de foto’s bewerken zet ik een persoonlijk album voor je klaar. In dit album kun je zelf aangeven welke foto’s je kiest. Dit gaat allemaal gemakkelijk digitaal. Afhankelijk van het gekozen pakket kun je het aantal foto’s uitzoeken dat vooraf besproken is. Bijbestellen van foto’s is altijd mogelijk.