Informatie & werkwijze

Routing voor plannen afspraak

 

1. Kies je pakket

Bij Bellaroy fotografie werk ik met verschillende pakketten. Je kan hieruit gemakkelijk een keuze maken. Indien je graag meer informatie wilt over de pakketten kun je mij altijd een e-mail sturen.

Z

2. Plan je afspraak in met mij

Heb je een pakket kunnen kiezen? Leuk! via de fotoshoot boeken pagina kun je mij een e-mail sturen met een fotoshoot aanvraag. Je mag mij ook bellen.

3. Ontvang verdere info per mail

Als de fotoshoot gepland staat krijg je van mij een e-mail met tips voor de fotoshoot en de bevestiging van je fotoshoot.

vooraf aan de fotoshoot

 

Als je interesse hebt getoond in een van mijn diensten maak ik allereerst een bel afspraak om informatie te vergaren. In dit gesprek zullen onder andere onderwerpen naar voren komen als :

  • Wat is het karakter van je huisdier?
  • Zijn er speciale dingen waar ik rekening mee moet houden ? ( bijv. extra bange hond of andere bijzonderheden).
  • Wat is zijn of haar favoriete speeltje?
  • Heb je specifieke wensen voor de fotoshoot?

Voor fotoshoots met kinderen zullen dit voornamelijk vragen zijn die te maken hebben met het karakter van je kind, eventuele wensen en de setting waarin we zullen gaan shooten.

 

Op locatie

Als de sessie is gepland kom ik met mijn auto naar de afgesproken locatie toe. De meeste van mijn fotosessies vinden plaats in natuurgebieden rondom Nuenen zijn, maar er zijn hierin vele mogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat je hond op zijn gemak is tijdens de fotoshoot. Daarom raad ik altijd aan om voordat de fotoshoot begint de hond in het gebied al een keer uitgelaten te hebben. Op deze manier is de hond al meer gewend aan de omgeving en kan deze zijn energie alvast kwijt. 

Eenmaal gestart met de fotoshoot werken we samen om jouw hond prachtige vast te leggen. Jij kent jouw hond immers het beste. Ik probeer in mijn fotografie de hond altijd zo puur mogelijk op de foto te krijgen. Dit wilt zeggen dat ik het liefste heb dat hij lekker zijn gang gaat en doet waar hij zin in heeft. Genoeg plezier en aandacht tijdens de fotoshoot is dan ook iets waar ik altijd rekening mee houdt.

Na de fotoshoot

Jullie hebben super hard gewerkt om samen met mij prachtige foto’s te maken. Nu is het tijd om mijn zorgvuldige bewerk magie op de foto’s los te laten. Voordat ik alle foto’s zorgvuldig sorteer en bewerk krijg je van mij al een sneakpeak te zien van de fotoshoot.

Zodra ik klaar ben met de foto’s bewerken zet ik een persoonlijk album voor je klaar. In dit album kun je zelf aangeven welke foto’s je kiest. Dit gaat allemaal gemakkelijk digitaal.