Pakketten

Hieronder leest u de keuzes uit de verschillende pakketten die ik aanbied.

Veelgestelde vragen

Kan ik nog van pakket wisselen?

Ja, dit kan altijd. Als we een pakket hebben afgesproken kun je nog altijd foto’s bijbestellen of je pakket upgraden.

Ik heb meerdere huisdieren, krijg ik dan korting?

Voor Fokkers hanteer ik bepaalde korting staffers, voor meer informatie neem contact op. Normaal gesproken reken ik €25 per huisdier/persoon extra. 

Wat vraag je voor reiskosten vergoeding?

Normaal gesproken vraag ik 0.45 cent per kilometer vanaf Weverstraat 10 te Nuenen. Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten. 

Wanneer zijn mijn foto’s klaar?

Ik streef erna om je digitale gallerij binnen 3 weken aangeleverd te hebben. Ik doe altijd mijn best de foto’s zo snel mogelijk af te krijgen.

Mag ik mijn foto’s zelf bewerken?

Dit is helaas niet toegestaan. Foto’s die ik maak zijn en blijven altijd mijn eigendom. Standaard bewerk ik de foto’s binnen mijn stijl en blijf ik daarbij. 

Hoe moet ik me voorbereiden op de fotoshoot?

Als je een fotoshoot boekt stuur ik je een e-mail met extra informatie en tips over de voorbereiding. Indien je meer wilt weten over mijn werkwijze kun je alvast mijn werkwijze pagina bekijken. 

Kom je ook op locatie naar keuze?

Uiteraard is dit mogelijk, echter vraag ik wel een reiskosten vergoeding. Ik werk normaal gesproken in de omgeving Eindhoven met een straal van 30 kilometer eromheen.

Mag ik de foto’s overal voor gebruiken?

De foto’s die je aangeleverd krijgt mogen enkel gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden. Mijn foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden en hebben een copyright. Je mag de foto’s posten op social media, dan wel graag met zichtbaar watermerk en naamsvermelding. Ik stuur altijd foto’s mee op kleiner formaat met logo voor op social media.  

Hoe en wanneer kunnen we betalen?

Bij mij gaan we altijd eerst samen op pad om de foto’s te maken. Voorafgaande aan de fotoshoot stuur ik je een digitale overeenkomst toe. In deze overeenkomst staan de rechten en plichten van de fotograaf en de afnemer. Nadat deze getekend is vind de betaling plaats binnen 3 weken. Zodra ik de digitale gallerij heb aangeleverd stuur ik je een betaalverzoek.