Puppyfotografie nuenen

Voor fokkers

Groepsfoto met ouders fokkerpakket hond nuenen

Nest foto's

Heb jij als fokker een pasgeboren nest of een nest dat bijna naar de nieuwe baasjes mag?. Ik voorzie je van de mooiste nestfoto’s zodat alle nieuwe puppybaasjes in het puppypakket een waardevolle herinnering krijgen.  In het nest pakket zitten onder andere :

– Groepsfoto met alle pups
– Foto’s van de pups apart
– Foto’s van de moederhond of vaderhond
– Speel foto’s en/of spontane foto’s

Dit pakket is mogelijk vanaf € 185. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Puppy groei pakket

Wil jij de groei van jou puppy’s vastleggen en bijvoorbeeld cadeau doen aan nieuwe puppy eigenaar dan is dit pakket iets voor jou. Bij dit pakket plannen we 2 of 3 afspraken in.  De foto’s zullen op verschillende momenten tijdens het eerste levensjaar gemaakt worden. Meestal wordt dit gedaan bij bijvoorbeeld 6-8 weken, een half jaar en rond de 11 maanden. Deze foto’s zullen in de buitenlucht gemaakt worden. In dit pakket zit onder andere :

– 2 of 3 fotoshoots
– Fotoshoot op (buiten) locatie naar keuze
– 5 foto’s uitzoeken per shoot ( eigen online album om uit te kiezen)
– Foto’s bijbestellen mogelijk ( €10 per foto )
– Excl. reiskosten vanuit Nuenen

Vanaf €450 afhankelijk van de wensen bespreekbaar.

Zena de border collie puppy
Lisi stand fotografie fokkerspakket Eindhoven

Show foto's

Ga jij met jou roedel vaak op show of worden jou honden ingezet voor te dekken? Dan is dit pakket een goede keus. Hierbij focussen we op stand, kop en portret foto’s. Deze kunnen ingezet worden voor onder andere je website, advertentie of social media. Het ras maakt hierbij niet uit.

Dit pakket heeft dezelfde prijzen als de reguliere pakketten, afhankelijk van je wensen.  Hierbij wordt echter de focus gelegd op de houding van de hond, de pose en de achtergrond. in de meeste gevallen zal de ondergrond steen of pad zijn, omdat hierop de stand van de hond het beste te zien is.

Beschikbaar vanaf €85.